Лектори

Арх. Здравко Здравков Главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва УАСГ, специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоустройство&rdqu..

повече

Николай Стойнев Заместник-председател на Столичен общински съвет

Николай Стойнев Председател на постоянната комисия по икономика и собственост Член на постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори Николай Стойнев е Магистър по икономика от УНСС - София, по биохимия и микробиология от СУ "Св. Климент Охридски". Допълнителни квалифика..

повече

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси от затворен тип, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове. София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок к..

повече

Георги Иванов Изпълнителен директор, Капитал Форт АД

Георги Иванов Георги Иванов е изпълнителен директор  на Капитал Форт АД и пряк ръководител на инвестиционните проекти на дружеството - Капитал Форт, най-високата, към момента в България, офис сграда, с 80000кв.м. площ, в експлоатация от 2015г. и Скай Форт, аналогична по площ кула с височина 202м, с планир..

повече

Адина Уелш Изпълнителен директор, Raiffeisen Property Management

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс „Бизнес парк Експо 2000“ и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и изпълнителен директор на ..

повече

Иван Велков Заместник-председател на Столичен общински съвет

Иван Велков Иван Велков е роден е през 1970 г. в гр. София. Висшето си образование завършва в Пекински Столичен Университет по бизнес и икономика. Член е на политическа партия Зелените и на "Политическа група 5" в Столичен общински съвет. Заместник-председател е на постоянната комисия по ..

повече

Арх. Ангел Захариев съосновател и управител, "A и А Архитекти"

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро "А и А Архитекти". Завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) ..

повече

Калоян Карамитов Координатор „Устройствено планиране, градска среда и транспорт”, Визия за София

Калоян Карамитов Калоян Карамитов завършва магистратура по Урбанизъм в УАСГ през 2016 година. Разработва своята дипломна работа за пешеходната достъпност на София в Техническия университет на Виена. Последните две години работи по общи устройствени планове на общини, стратегически документи (Целенасочена инвестиц..

повече

Нурхан Реджеб Урбанист, place.make

Нурхан Реджеб Нурхан завършва магистърската и бакалавърската си степен по урбанизъм в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Неговата страст за публичните пространства и застроената среда го отвеждат във Вашингтонския университет в Сейнт Луис (САЩ), където се дипломира като магистър по г..

повече

Стефания Дунчева Директор "Човешки ресурси", TELUS International Europe

Стефания Дунчева Стефания Дунчева е директор "Човешки ресурси" на TELUS International Europe. Има над 12-годишен опит в управлението на човешки ресурси и развитие на служителите. Като част от компанията е отговорна за задържането и развитието на над 3000 служители в България. Сертифицирана е по няколко ..

повече

Таня Косева-Бошова Управляващ партньор, Park Lane Developments

Таня Косева-Бошова Таня Косева-Бошова има 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International и Landmark Property Bulgaria. Тя е основател и първи президент на Асоциацията на собствениците на търговски сгради в България (АСБС), а сега заема поста з..

повече

Верка Петкова Съдружник, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г. и има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни ..

повече

Станимира Пашова Мениджър „Офис площи“, Forton / Cushman&Wakefield

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Притежав..

повече

Ани Гиргицова Главен специалист „Управление на таланта“, Progress

Ани Гиргицова Ани е част от екип „Човешки капитал“ на Progress от 2013 г. Опитът й включва създаването и имплементирането на ключови програми, свързани с ангажираността на служителите и управлението на организационната култура, както и обучение и развитие на талантa в глобален мащаб. Ани ..

повече

Божидар Георгиев Изпълнителен директор, Work&Share Coworking Space, София

Божидар Георгиев Божидар Георгиев е изпълнителен директор на Work&Share Coworking Space, Sofia и основател на компанията за анализ на данни StageAI. Work&Share е сред най-големите споделени работни пространства в региона с площ над 3000 кв.м. и над 300 щастливи членове. Божидар и неговият екип работя..

повече

Веско Кънчев Глобален директор „Фасилитис и услуги в работното пространство“, Progress

Веско Кънчев Като глобален директор „Фасилитис и услуги в работното пространство“ в Progress Веско Кънчев отговаря за целия сграден фонд на компанията по света – неговото придобиване, интериор и хомогенна визия, поддръжка и извеждане от експлоатация. Той отговаря също и за голяма част о..

повече

Николай Мутафов Съосновател и главен изпълнителен директор, Accedia

Николай Мутафов Николай Мутафов е съосновател на една от най-бързо развиващите се ИТ компании в България – Аксидиа. С близо 20 години опит в сферата на информационните технологии, той е управлявал международни проекти за компании като HP и IBM, и e работил в технологичния, финансовия и правителствения сект..

повече

ДИМИТЪР ИВАНОВ Ръководител Офис площи - Наематели, MBL

ДИМИТЪР ИВАНОВ След присъединяването си към MBL през 2012 г. Димитър активно участва в по-голямата част от сделките в отдел “Офис площи” на компанията. Широките познания на пазара позволяват на Димитър да обслужва някои от най-големите сделки с наематели през последните пет години. Дим..

повече

Миколай Нимчицки Мениджър коуъркинг клиенти, Cushman & Wakefield, Полша

Миколай Нимчицки В момента Миколай съветва WeWork за тяхното разширяване в Полша / Централна и Източна Европа. Той също оглавява нова линия услуги, която благодарение на стратегическото партньорство с ShareSpace, полска стартираща компания, промотира и развива нови технологични и търговски решения за гъвкав о..

повече

арх. Цветомир Павлов Cache Atelier

арх. Цветомир Павлов Cache atelier е архитектурно студио, основано от арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов през 2012 г. От 2015 г. студиото се занимава предимно с проекти за изграждане на устойчива и креативна работна среда. За последните 4 години студиото работи над 30 проекта за офис пространства за големи межд..

повече

арх. Мила Иванова Cache Atelier

арх. Мила Иванова Cachè Atelier е архитектурно студио, основано от арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов през 2012 г. От 2015 г. студиото се занимава предимно с проекти за изграждане на устойчива и креативна работна среда. За последните 4 години студиото работи над 30 проекта за офис пространства за..

повече

арх. Виктор Банарев Съосновател и изпълнителен директор, MoVe architects

арх. Виктор Банарев Съосновател MoVe Architects MoVe Architects е компания основана от Виктор Банарев и арх.Мая Йорданова през 2017 с основен фокус офисни проекти. До момента Виктор и екипът му взимат участие в управлението на проекти и разработването на интериорния дизайн на клиенти като Oriflame, DHL, TELUS, F..

повече

Арх. Мартина Радева съосновател, IRchitect

Арх. Мартина Радева Архитект Мартина Радева завършва УАСГ в София през 2013 г. с профил “Технологии на архитектурата”. Образованието й включва още едногодишен обмен по магистърска програма за екологично и социално устойчива архитектура в гр. Гент, Белгия, и участие в 5-седмичната “Лятна предприемач..

повече

Инж. Роман Бацаров технически мениджър, KNAUF AMF

Инж. Роман Бацаров Инж. Роман Иванов Бацаров е роден на 24.07.1975 г. в София. Своето основно и средно образование получава в СОУ „Виктор Юго” – гр. София, с изучаване на руски и английски език. През 2002 г. завършва Техническия университет, гр. София, специалност „Индустриален мениджмънт&rd..

повече

Бойко Яръмов Съосновател и изпълнителен директор, Campus X и съосновател, Telerik Academy

Бойко Яръмов Бойко Яръмов е съосновател и изпълнителен директор на Campus X - най-големият частен инкубатор на технологични компании и талант в Югоизточна Европа. Бойко също е съосновател на Телерик Академия - водеща образователна организация, която подготвя ученици, студенти и специалисти от различни области..

повече

арх. Мартин Ряшев Съдружник и съосновател, “ДА архитекти”

арх. Мартин Ряшев Архитект Мартин Ряшев  е съдружник и съосновател на студио за съвременна архитектура и дизайн - DA architects, заедно с арх.Александър Асенов и арх.Юри Танов. Студиото е носител на редица международни и български награди за архитектура и дизайн. Сред тях са Platinum A’de..

повече

арх. Илиан Илиев Управител на „Планинг архитектурно студио” ЕООД

арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2..

повече

Арх. Вяра Запрева Stephen George International

Арх. Вяра Запрева Арх. Вяра Запрева завършва Университет за архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) през 2014 г., в катедра “Обществени сгради”. Присъединява се в екипа на Stephen George International през 2012 г., докато все още следва aрхитектура. В момента е ръководител на Интериорния от..

повече

инж. Венета Новакова R&D директор, ETEM Group

инж. Венета Новакова Инж. Венета Новакова завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ, София. От 1996 г. работи като фасаден инженер. От 2002 г. работи в Стилмет, а от 2004 г. е ръководител на проектантския отдел и отдел “Проучване и създаване на нови архитектурни системи ЕТЕМ” в Стилмет. Отделът..

повече

арх. Александър Бояджиев Експерт Развитие Дизайнерска програма, Идеал Стандарт-Видима АД

арх. Александър Бояджиев

Сотирис Анастасиадес Регионален мениджър Ново оборудване (Продажби големи проекти и Бизнес развитие), KONE

Сотирис Анастасиадес Сотирис Анастасиадес е възпитаник на Империал Колидж Лондон, Магистър инженер, Машинен инженер. Има богат международен опит в управлението на продажби в различни бизнес линии, а сега е специализиран и посветен на KONE People Flow услуги и Големи проекти Ново оборудване в региона на Балка..

повече

арх. Радомир Серафимов Управляващ партньор в „Ателие Серафимов Архитекти\"

арх. Радомир Серафимов Арх. Радомир Серафимов е роден през 1973 г. в София. През 1997 г. се дипломира с отличие в катедра „Обществени сгради“, в Университет по aрхитектура, sтроителство и gеодезия, София. От 1998г. става равноправен съдружник в „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, където работи и д..

повече

арх. Николай Узунов АиА Архитекти

арх. Николай Узунов Арх. Николай Узунов завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2014 г. През същата година става част от екипа на А и А Архитекти. Арх.Узунов е водещ проектант на някои от значимите и награждавани обекти на бюрото: Корпоративна сгрaда Димитров ООД, Кл..

повече

арх. Виктория Илиева Управител, VIArchitects

арх. Виктория Илиева Виктория Илиева е създател и креативен директор на ВИАрхитекти, студио за интериорен дизайн и архитектура. Завършила е две висши образования: финанси и архитектурен интериорен дизайн Inchbald, London и има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, дизайна и архитектурата. Архитектното сту..

повече

арх. Деница Атанасова „Иво Петров – Архитекти” ООД

арх. Деница Атанасова Като дете на архитекти, професията представлява една значителна част от целия й съзнателен живот. Архитектура завършва в Техническия Университет в Аахен, Германия. До дипломирането си участва в много международни проекти, в които работи с известни архитектурни офиси по проекти свързани с проблеми..

повече

арх. Божидар Хинков БД Арх

арх. Божидар Хинков Арх. Божидар Хинков завършва архитектура в УАСГ през 2003 г. Професор на Международната Академия на Архитектурата от 2016 г.  Автор на Арена Ботевград - избрана за Сграда на годината 2014. Носител на наградата Животворна Светлина на Velux за 2017г. за проекта за Посетителски център н..

повече

Валентина Димитрова директор Продажби и проекти, Pipe System

Валентина Димитрова Валентина Димитрова е Мениджър Продажби и Проекти в Пайп Систем. Завършва ВИНС- Варна, специалност „Икономика на строителството“. Магистър е по Икономика и от УНСС- София. Въпреки двете си икономически образования тя е с 10 годишен опит на ръководни позиции в  строителния сектор...

повече

арх. Нева Дамянова „Иво Петров – Архитекти” ООД

арх. Нева Дамянова Завършва архитектура в УАСГ през 2008 г. и се дипломира към катедра Жилищни сгради. Работи в Иво Петров Архитекти от 2011 г. Ръководител е на отдел Интериорен дизайн, част от който е от самото му създаване. През годините участва и ръководи  интериорни проекти за редица жи..

повече

Михал Лом Мениджър "Бизнес развитие", Tridium

Михал Лом Мичал Лом завършва магистърска степен с отличие в Чешкия технически университет в Прага, специалност "Интелигентни сгради". Той е представител на Tridium и мениджър продажби, отговарящ за региона на Централна и Източна Европа. Tridium е световен лидер в сферата на бизнес приложения..

повече

арх. Весела Вълчева-Макгий Управляващ партньор, Трипъл Грийн Билдинг Груп, България

арх. Весела Вълчева-Макгий Весела Вълтчева Мак-Гий има дългогодишен опит в устойчивото развитие както на теория така и в практиката. С над 10 години опит в устойчивото развитие, Весела има практически опит с инструменти за оценяване на устойчивостта и рамкиране в сектора на строителството и развитието, така и задълбоч..

повече

ЙОРДАН ВЕЛЕВ ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР, ГРАНИТЕКС - ИВ ЕООД

ЙОРДАН ВЕЛЕВ Йордан Велев е търговски директор в Гранитекс – ИВ ЕООД, организация от семеен тип с 15 години опит в строителния бранш. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2015 г., специалност “Урбанизъм”. През 2018 г. се дипломира с отличи..

повече

л.арх. Биляна Лесидренска съ-основател на Botanic Lab

л.арх. Биляна Лесидренска л.арх. Биляна Лесидренска е съосновател на компанията за интериорно озеленяване и иновации Botanic Lab. Тя има повече от 6 години опит в проектирането и изпълението на интериорно и екстериорно озеленяване и 2 години опит като Главен експерт озеленяване към Столична община. Завършва преприемач..

повече

Нуша Огнянова съ-основател на Botanic Lab

Нуша Огнянова Нуша Огнянова е съосновател на компанията за интериорно озеленяване и иновации Botanic Lab. Нуша има 7 години опит в сферата на предприемачеството, чисти технологии и устойчиво корпоративно развитие и проектен мениджмънт. Координатор е на първата в България магистърска програма "Кръгова икон..

повече

Дирк Шлаген Търговски проектов мениджър "Недвижии имоти", Siemens Швейцария

Дирк Шлаген Позицията на г-н Шлаген е свързана с управлението на нови проекти за строителство и реконструкция от търговска страна и корпоративна среда за недвижими имоти. Предоставяне на проекти за недвижими имоти в съответствие с одобрения бюджет по отношение на заявеното качество и определения график. ..

повече

Калин Пенков Мениджър направление "Тавани", Сен Гобен Констракшън Продъктс България

Калин Пенков Калин Пенков е мениджър направление "Тавани" в Сен Гобен Констръкшън Продъктс България

арх. Милена Нанова Студио 17,5-М

арх. Милена Нанова Арх. Милена Нанова е родена в София през 1961 г. През 1987 г. дипломира в Университета по архитектура строителство и геодезия в София, в катедра "Обществени сгради". Същата година започва работа като проектант в Спортпроект – София. През 1994 г. е назначена за преподавател в кат..

повече

арх. Мариана Цветкова "М-СИНТЕЗ" ЕООД

арх. Мариана Цветкова Арх.Мариана Цветкова е завършила ВИАС, специалност "Архитектура" през 1993г. като дипломант към катедра"Жилищни сгради". От 2007г е Доктор по архитектура, а от 2009г и към момента е доцент към катедра "Технология на архитектурата" в УАСГ. През 2002г създава ..

повече

Ексклузивен спонсор:

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Медийни партньори:

Research & database платформа: